hannapannapersson

Fullt upp!

Kategori: Allmänt

Jag har prioriterat att bli färdig med faktadelen av mitt examensarbete trots att vi har en tenta på fredag. Men from i söndags så var det tentaplugg som gällde! Då var vi hemma hos Annika och Therese och pluggade helt galet effektivt från 14 till 21, med några pauser för mat och en supergod after eight kaka som Therese hade bakat!
Jag hoppas att jag klarar den här tentan ändå trots min korta inläsning...Men det är inte ämnen som är så svåra att förstå, problemet är bara att komma ihåg allt. Tentan är på mag-tarm kanalen, näringslära, lever, pancreas, ögon, öron och tänder. Det är i alla fall väldigt intressant och saker man kommer ha mycket nytta av i jobbet!
Efter tentan har vi påsklov, som visserligen kommer innehålla massa arbete med ex arbetet men ändå. Skönt med ledighet! Jag måste ut till Hornborgarsjön det är tydligen jätterekord i tranor i år runt 18 000! Helt galet så det måste man ju se! Hoppas jag lyckas få bra bilder!

Sötnosarna spanar ut genom fönstret, finns där nån katt tro...

Kvällsbilder

Kategori: Allmänt

Har haft min kamera utlånad i ett par dar och insett hur ofta jag fotar! Vet inte hur många gånger jag på dessa 2 dar har tänkt åh det vill jag ta kort på! för att inse att nej jag har ju ingen kamera... Så igårkväll när jag fick tillbaks kameran tog jag lite kvällsbilder på vägen hem. Tog utan blixt för att få med de fina blå färgerna på himlen. Det är då man vill äga ett stativ så bilderna inte blir såhär suddiga även om det blir ganska coolt ändå...Skulle dessutom inte ha ork att bära runt ett stativ...

Fina färger!

Guldträd!

Fina vattenpölar

Legitimering!

Kategori: Allmänt

Nu är det beslutat att djursjukvårdare ska bli legitimerade from jan 2010! Detta firades med tårtkalas på skolan igår, Skara tidningen var där och lokala Tv4 nyheterna minsann. Lyckades både komma med på bild i tidningen och bli citerad, inte illa! "Det är jättebra" ooooh kloka ord från yours truly hehe!
Artikel i Skaraborgs Läns Tidning!

Kalvöga och rävtänder

Kategori: Allmänt

Idag har vi dissekerat kalvöga och undersökt rävtänder, väldigt intressant!
Kalvöga

Linsen

Observera att man ser ansiktet upp och ner genom linsen! Coolt

Åderhinnan vänd in och ut...

Rävtänder

Tandundersökning

Helg i Stockholm!

Kategori: Allmänt

Har haft en fullspäckad helg i Stockholm. Jag har träffat min 1 månad gamla brorsson Ivar, han är jättesöt och charmig och pappa upp i dagen! Sen bar det av till Anneli för St Patricks Day fest och på söndagen träffade jag Alex med vovvar och gick långpromenad i skogarna vid Solna-Sundbyberg klubben. På eftermiddan träffade jag Lisa och hennes nya valp Bowie också. Har tagit massor med bilder under helgen, här kommer ett axplock!

"Tjena faster!"


"Yo"


sötisgäsp!


Pax med puffsvans!


Busters busryck!


Ser du rådjuret bakom stenen?


Bamse close-up


Klätterapan Pax!


Vilken snygging!


Fina tassar!


Sötis Buster!


Bowie!


Helt plötsligt har Pax blivit den vuxna!


Familjen Bång!


Valpbus!


Nu har jag dig!

Hässleholm

Kategori: Allmänt

Igår em följde jag med Philippa till Hässleholm som resesällskap. Idag skulle hon nämligen på arbetsintervju där. Spännande! Det verkar vara ett trevligt ställe. Jag håller tummarna! Lite bilder från helgen

Vi sov över hos Philippas bror och hans sambo samt hunden Snobben!

Crazy old Jackie

Passade även på att ta lite "studiobilder" i rummet där vi sov för det var så fina färger och bra ljus!


Tifflan

Jackie

Tifflan

Elliott

Kategori: Allmänt

Idag har Elliott gått ut för första gången sen i slutet av januari! Hon fick för sig att hon inte vågade gå ut och det tog alltså över en månad att få henne att våga! Jag tror att det var en katt som skrämde henne. Vid samma tidpunkt var det en katt som höll till häromkring som Vera jagade bort vid ett tillfälle och en kväll kom Elliott hem med rivsår i ansiktet. Det är det enda jag kan gissa på i alla fall. Ordentligt skrämd av nånting blev hon i alla fall för Elliott är inte den som säger nej till att gå ut i vanliga fall! Skönt att hon har sin frihet tillbaka nu!

Min lilla tokstolle!