hannapannapersson

R.I.P

Kategori: Allmänt

Charmiga, härliga, eftertänksamma, osmidiga, galna, fina, söta krulltotten har idag fått somna in pågrund av plötslig sjukdom. Så himla sorgligt!

Flytt

Kategori: Allmänt

Ja jag packar för fullt inför flytten nästa helg. Vera tycker det är extremt bra med kartonger överallt eftersom de är som gjorda för att sova i!
Mysigt!

Det finns mycket att fundera över när man rotar bland ens saker och packar tex hur man kan äga så många galgar?!!!!
Helt sjukt många!

Det är så sjukt jobbigt att flytta. Men jag har ändå packat det mesta nu. Ikväll ska jag till Skövde och se Wolverine! Man måste få koppla av lite också! Imorgon ska det flyttstädas. Skåp, ugnen, bakom kyl och frys och såna skojiga saker! Sen ska det egentligen pluggas lite också. Men jag har fortfarande inte lyckas öppna en enda bok...

Igår kom Elliott hem och var alldelles kletig på ryggen av något som luktade som motorolja eller liknande. Suck. Det var bara att förbereda för ett bad. Vis av tidigare ganska jobbiga badprocedurer fixade jag iordning badrummet först. Kattlådor måste bort. Elliott sprang en gång in i kattlådehuset för att gömma sig och fick sand som fastnade i hela pälsen! Sanden klumpar ju sig i kontakt med vatten och blir skitjobbig att få bort. Duschdraperi bort. Katter har en tendens att hänga sig i dessa, inte roligt...Alla lösa föremål bort annars blir det världens röra efter att Elliott rusat runt saom en galning om hon lyckas fly under badningen... Sätt på dig heltäckande kläder du inte är rädd om, Elliott kommer klösa, rivas och allt möjligt för att komma undan. Hon kan dessutom riva sönder kläder...
Sen vart det bad. Elliott skötte sig faktiskt ganska bra, även om hon fick nog mot slutet...
Dränkt katt...


Arg!

Kategori: Allmänt

Jag är så irriterad just nu. Jag gick ut för katterna satt och väntade och ville in. Precis när jag ska släppa in dem i porten kommer en av mina grannar med hennes kanske 3-åriga son som jämt ska jaga mina katter. Självklart springer mina katter iväg eftersom de inte tycker om honom. Pojken jagar efter, mamman skriker lite halvengagerat efter honom. Men hon gör ingenting! Tillslut har han jagat katterna ett helt varv runt huset. De går mot mig vid porten men precis när jag tror att de ska komma in i säkerhet kommer pojken springandes igen och katterna flyr igen. Fortfarande gör mamman ingenting! Tillslut får jag tvångsbära in katterna medans de klöser och åmar sig för att kunna komma undan. De blir jätterädda! När ska föräldrar fatta att de måste lära sina barn att vara shyssta mot djur? Aaaargh jag blir så frustrerad!

Äventyrsgolf och sällskapsspel!

Kategori: Allmänt

Igår var hela dagen full av olika typer av spel! Det började med att vi begav oss till Skaras äventyrsgolf som är en konstgjord golfbana i miniatyrformat! Det var roligt men jag kom sist...Jag fick inte in den rätta tekninken. Antingen slog jag för hårt eller för löst eller så missade jag bollen helt  men vad gör det när man har roligt!
Sen åkte vi ut till Simmatorp och spelade sällskapsspelet Retro och grillade. En väldigt mysig dag helt enkelt!

Gick förbi Skaras domkyrka påvägen till golfen och var ju tvungen att fota. Fin!

Det var roligt att spela golf även om jag inte var så duktig...

Golfpolarna!

Therese vann!

Vad är det för konstig kamera som blixtrar på mig undrar Bus...

Ah Tyra is going to kill me tänker Paddy

Jag tänker bita dig i örat så du släpper bollen!

Glömde det viktigaste!

Kategori: Allmänt

I onsdags förra veckan föddes en valpkull på www.gemdales.se och om allt går som det ska så kommer jag hämta hem en av tikarna i den kullen i början på juli! Jag skulle ju egentligen ha en hane men eftersom det bara föddes en hane i kullen och han redan var tingad så beslutade jag mig för att ta en tik istället. Den här kullen känns väldigt bra så jag tror inte att jag kommer bli besviken! 2 tikar är blue merle och en tik är trefärgad så vi får se vad det blir!

Här är ett fint litet (tyvärr suddigt) bildspel på mina katter från idag
Vera attackerar

Elliott försöker skydda sig

och bestämmer sig för att fly fältet

Äventyr

Kategori: Allmänt

I helgen var jag och Alex på äventyr i skog och vatten. Roligt! och mycket bra bilder lyckades vi ta också!

Pax på klipporna

Bamse i blåsväder :-)

Fina Bamse

Fullt ös medvetslös!

Pax och Bamse. Fotomodellsproffs!

Så vackert!

Pax, jag och Bamse

Pax är galen...

Bus!

Så himla fin skog!

Nämnde jag att det var vackert...

Bamse fångar ett lock som fungerade väldigt bra som frisbee!

Studiebesök

Kategori: Allmänt

Idag var vi på Nordens Ark, vilket var intressant. Synd bara att vi inte hade mer tid! Alla djur i parken är utrotningshotade och hägnerna är utformade mer för djuren än besökarna. Sånt gillar vi!
Snöget

Lappuggla

Przewalskis häst

Japansk tranaEuropeisk vildkattJärv

Världens sämsta bild med stängsel ivägen, men det är ju så coolt med vargar!
Varg

Lodjur

TigerSå söt lammunge!

Gris

Vargen och jag!

Stockholmsbesök

Kategori: Allmänt

Bestämde mig plötsligt att åka och hälsa på Sandra och barnen i Vallentuna över valborgsledigheten. Jag hann även träffa Alex, Lisa och vovvarna. En skön slapphelg utan några måsten vart det. Precis vad jag behövde! och som vanligt massa kort...

Valborgseld

Pax med pinne

Sandtaget!

sandig om nosen!

Bamse, Pax och öken...Fina stenar

Är vi i Södertälje eller på månen?

Skönt att svalka sig!

Vad gör du därnere?Full fart nerför!

Snygging!

Hihi man måste få fjanta sig ibland :-)

Ajaj vad gör du med ditt ben Pax?

Paxen!

Ojoj dags för kisspaus!Världens längsta tunga!

Sötast i världen!

Klättereskapader!