hannapannapersson

Besök hos Anneli

Kategori: Allmänt


Pirko tyckte lilla 9 v gamla Typen va lite läskig eftersom han hade fräst åt henne innan och nu kan hon inte ta sig ut ur sovrummet utan att behöva gå förbi honom, jobbigt!


Typen är ett riktigt charmtroll!


Minerva visar sig stor när Pirko kommer i närheten


"I think this is the beginning of a beautiful friendship"


Hallå


kattungebus!


Växjö

Kategori: Allmänt

I fredags begav sig jag, Annika och Therese för att besöka Philippa i Växjö! Helgen bestog av massa valpbus:


Galna Tyra :-)


Knäppa Jackie :-)


Mysiga promenader:


mer valpbus, "oh no I´m busted!"


Tifflan som helt plötsligt hade lyckats klä på sig mattes linne helt på egen hand!


Det vart även en massa spel, film, mat, godis och slappande, en perfekt helg med andra ord!


Planeten

Kategori: Allmänt

Idag hälsade Pirko & jag på min fd arbetsplats nämligen hunddagiset Dogplanet! Pirko älskar att träffa hundar, vilket ju är jättebra! men tyvärr blir hon lätt lite väl uppstressad bland hundar. Därför tänkte jag att det blir superbra träning att hälsa på dagiset med 40 hundar! Pirko var som väntat helt uppstressad under promenaden. Jag gick med Pirko och 3 väldigt lugna hundar som jag hade tänkt skulle influera henne till att inte stressa så väldans; tji fick jag kan man säga! Väl framme vid en rastgård skötte hon sig i alla fall exemplariskt och på promenaden tillbaks så skötte hon sig i alla fall ok stundvis! Detta är verkligen jättebra träning för min lilla galning så detta ska vi definitivt göra om!

Nya favvoleksaken!

Min fina tjej!

Ganska tråkigt...

Kategori: Allmänt

Jag är numera bara timvikarie och i oktober fick jag 5 arbetsdagar i förväg. Blev även inringd i torsdags. Men det kommer ju definitivt inte bli en fet lön...och jag kommer ruttna bort av tristess. Spenderade större delen av förra veckan med att sova. Promenader med Pirko och så hem och sova, hade dessutom migrän nästan varje dag. Skulle ju kunna ta vara på min lediga tid och göra roliga saker men istället ligger jag på soffan och slötittar på dålig TV. Måste i alla fall försöka att läsa så mycket körkortsteori jag orkar nu när jag har tiden. Den här veckan kommer bli lite mer aktiv. Igår var jag på IKEA, hyllan jag skulle köpa var slut trots att jag tittat på hemsidan om den fanns på morgonen! Men jag hittade däremot ett billigt nattduksbord. Hurra nu behöver det inte ligga grejer överallt och skräpa vid sängen för jag har lådor! Idag ska jag masa mig till Arbetsförmedlingen så jag får lite a-kassa, ska gå på synundersökning för körkortstillståndet och ikväll är det avslutning på agilitykursen jag har varit hjälpare på. Jag har bakat morotskaka till fikat, mums! Imorgon ska Pirko och jag till Dogplanet och hänga med på morgonpromenaden. Så det kommer bli jobb, jobb, jobb från min sida för Pirko kommer vara galen! 40 hundar på promenad, hon kommer bli tokig...Men det är bra träning för mig och henne. På kvällen ska jag och brorsan på handledarkurs så jag kan övningsköra med honom sen. Spännande! På fredag kommer Anneli på besök och i helgen jobbar jag! Det kommer bli en bra vecka det här!