hannapannapersson

2011-02-28

Kategori: Allmänt

Idag vart det en liten utflykt till Hägernäs där jag mötte upp med Sandra, Ylva & Albert. Pirko vart så till sig att hon inte riktigt visste vart hon skulle ta vägen...

Vi åt matsäck, gick över isen till en liten ö och hade det mysigt


Syskonen Bus


Ser ut som om Pirko knuffat ner allt i sin väg...


Gullisar


Kul att busa med snö

2011-02-06

Kategori: Allmänt

Ibland undrar jag vart jag har mitt huvud! Idag kom jag på att jag har ju ett helt parkeringshus i mitt bostadsområde att träna i nu när det är så halt ute! Det har byggts ut till flera våningar så nu finns det ju massa plats. Varför har jag inte kommit på detta tidigare??? Idag tränade vi vänstersvängar i fotgåendet och där börjar vi äntligen nå lite resultat. Kul! Gjorde lite inkallning, läggande och ställande också. Det märks att hon är extra taggad nu när hon bara får gå koppelpromenader (under höglöpet). Så det blev en bra intensiv träning. Men jag kan inte komma över det faktum att jag inte tänkt på att träna där förut!!!


Min lilla långnäsa :-)

2011-02-02

Kategori: Allmänt

Februari och jag börjar bli trött på vintern. För nu visar den verkligen sin sämsta sida. Isigt och slask överallt. Träningen har hamnat lite på is den också. Går inte att träna utomhus, alldelles för halt! Har tänkt att jag ska börja träna lite inomhus på jobbet för där finns utrymme. Häromveckan fick Pirko köra budföring i jobbets korridorer. Det tyckte hon var jättekul :-) Ska försöka bli bättre på att utnyttja mina kolleger så att vi får mer regelbunden träning på detta moment. Jag måste verkligen strukturera upp våra träningar mera nu om vi någonsin ska våga oss ut på tävlingsbanan. Ska bli mycket fokus på uthållighet! Ska börja kedja moment mer och använda mig av externa belöningar. Blir lätt att jag slarvtränar och då kommer man faktiskt ingenvart!

Avslutar med en gullig bild på Vera och Pirko. Lika som bär! :-)