hannapannapersson

Promenad i Enstaskogen

Kategori:

Igår träffade jag Sandra och barnen för en liten promenix i Enstaskogen
 
Pentti vill gärna ha pinnen men man vågar ju inte sno den från storesyrran :-)
 
Puss!
 
Gulle
 
Gulle
 
Penttiattack!

Sorunda

Kategori:

Idag åkte jag ner till Sorunda och hälsade på Helen. Det blev valpträff för Pentti och Ceres. Det skiljer bara 2 veckor på grabbarna och det vart livat värre! Lite foton från vår valppromenad i skogen :-)
 
 
 
 
 

Norrviken

Kategori:

Jag är så himla glad över min fina lilla grabb! Han är så lätt att ha o göra med! En sån tuff, härlig valp som får mig att le minst 100ggr om dagen! Snacka om lyckopiller :-) Idag tog jag med mig kameran på promenaden längs Norrviken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag var första dagen som Nils och Pentti busade riktigt ordentligt och de röjde helt galet mycket. Har aldrig sett en hund och katt busa så hårdhänt med varandra! Men båda va nöjda med arrangemanget :-)

Snöpromenad

Kategori:

Idag tog vi en promenad i all nysnö!
 
Det är inte alltid så lätt att hänga med storasyrran...
 
Söt!
 
Bus!
 
Min fina tjej!

Låt mig presentera Pentti!

Kategori:

Nu har jag äntligen fått hem min lilla pojk :-) Jag och Helen åkte ner i lördagsmorse och på em var vi äntligen framme i Getinge hos Yvonne (Gemdales kennel) Helen ska hämta sin valp från c-kullen om 2 veckor så hon fick ju chansen att gosa med hela kullen nu. Anki & Kjell som har Doris, mamma till c-kullen var också där. Alltid kul att träffas även om jag mest höll mig i b-kullens rum så vi sågs inte så mycket.
 
Oj där vart det en paus för Pentti vaknade så snabbt ut så han fick kissa. Så skönt att bo på nedre botten och ha gräsmatta/snödriva precis utanför!
 
Gemdales Bekymmerslöse Bengt heter han i stamtavlan och namnet bekymmerslös stämmer verkligen in! Han är en tuff kille som möter allt med en bekymmerslös attityd :-) Hittills har vi åkt bil, hälsat på mina föräldrar i Vetlanda, varit i skogen, gått liten stadspromenad i Tranås, träffat Helens hundar och katter och mina katter såklart och allt har han mött med svansen i vädret :-)
 
Oj ytterligare en paus för nu hade matte varit slarvig och lämnat sina skor framme så självklart hade Pentti dragit fram dem och busade vilt :-)
 
Det enda han tyckt varit lite läskigt var när jag satte på min bordsdiskmaskin som låter helt sjukt högt då gick han och gömde sig under soffan. Men när jag ropade på honom kom han springande glatt och hade redan glömt det läskiga :-)
 
Pirko tycker fortfarande att det var ganska onödigt att dra hem en snorvalp så hon är lite morrig med honom och säger till på skarpen när han inte kan bete sig. Men jag har inga tvivel om att dem kommer bli bästa vänner framöver!
 
Avslutar med några bilder, tyvärr är mitt objektiv till min systemkamera på lagning så det blir foton med lite dålig kvalité och busbilder är bara att glömma, allt blir bara suddigt. Men den som väntar på nåt gott...I veckan kan jag förhoppningsvis hämta objektivet!
 
Hela b-kullen Banzai, Lilla My och Pentti närmast
 
Pentti <3
 
Busungen :-)
 
Trött efter bus