hannapannapersson

X-jobb, sittning, tenta och Silverfallet!

Kategori: Allmänt

I helgen var jag på min första sittning som också råkade vara den sista innan vi slutar. Jag hade det trevligt under middagen hamnade brevid en trevlig agrotekniker, en väldigt studentspexgalen lantmästare, och lite annat folk. Efter förrätt, middag och efterätt var det ett duktigt band som spelade allt från Britney Spears till AC/DC. Vi dansade och hade jätteroligt! Jag är ju inte så "studentig" av mig men sittningen var ok, ibland lite på gränsen till för studentjobbig men Skara är väldigt blygsam i studenteri jämfört med många andra högskolor (Thank God!).
Jag klarade sista tentan och x-jobbet vart godkänt i fredags! Nu har vi bara redovisning av x-jobb och opponentskap samt en kurs i rehab kvar! Känns härligt!
Idag åkte jag, Annika, Therese och Philippa ut till Silverfallet i Lerdala. Det var jättemysigt. Fint vattenfall och vandringsleder. Vi hade med oss fika som vi mumsade i oss också. Jag gillar utflykter!
Silverfallet

Paddy och Tyra vid vattenfallet



Tifflan och Jackie

Jackie

Tifflan håller på att ramla i ån i jakt efter pinne...

Jackie är törstig

Gruppfoto bland blåsipporna

Söta hästar träffade vi också på!

var ju tvungen att klättra upp i fina trädet och väl uppe fick jag fnittersjukan...

fint!

Tifflan med fin pinne och snygga fladderöron

Kommentarer

  • Alex o doggar! säger:

    HAHAHA!!! Hade gärna varit på plats för att se att när du klättrade i träd ;)! Grattis till avslutat o godkänt x-arbete! Måste kännas jävligt skönt!

    Hade bäst så syns vi i maj!

    2009-04-22 | 09:29:20
    Bloggadress: http://www.hundflocken.se

Kommentera inlägget här: